Design si imbunatatire CV

Daca va aflati in situatia in care sunteti nesiguri de acuratetea sau de impactul pe care CV-ul dumneavoastra il poate avea atunci cand aplicati pentru job-ul mult dorit, PPL@work va poate ajuta sa va creionati un CV care sa CORESPUNDA cu profilul de personalitate si cu experienta profesionala si care sa scoata in evidenta cum puteti aduce valoare job-ului pentru care candidati.

Puteti trimite CV-ul actual la adresa office@pplwork.ro iar specilaistii nostri va vor contacta pentru a va solicita informatii suplimentare necesare construirii unui profil profesional complet.

FORMULAR DE CONTACT

Intermediere relatii de munca

Putem oferi sprijinul nostru persoanelor fizice aflate in cautarea unui loc de munca.

In urma unor discutii de evaluare cu candidatul, vom contura  un profil profesional si de personalitate al acestuia si in functie de optiunile sale si de ofertele de locuri de munca potrivite, vom contacta potentialii angajatori in scopul intermedierii unor relatii de munca.

FORMULAR DE CONTACT

Consiliere in domeniul legislatiei muncii

Din practica noastra am observat ca cele mai multe frustrari si nereusite profesionale ale angajatilor provin adesea din necunoasterea sau neintelegerea drepturilor si obligatiilor pe care le au partile implicate intr-un raport de munca.

Va oferim suportul nostru daca va confruntati cu o situatie neclara la locul de munca, prin sfaturi concrete sau, in situatii mai complexe, prin indrumarea catre un specialist in Dreptul Muncii.

FORMULAR DE CONTACT

0
Connecting
Please wait...
Trimiteti un mesaj

In acest moment suntem offline. Va rugam sa lasati un mesaj.

* Numele Dvs.
* Adresa de e-mail
* Mesaj
Intra

Un consultant PPLWORK.ro este online

Numele Dvs.
* Adresa de e-mail
Suntem online!
Feedback